Wie zijn wij?

Dr. ir. Wim Gielingh is oprichter van Real Capital Systems. Na zijn studie bouwkunde  aan de TU Delft specialiseerde Wim zich in business-innovatie, ketenintegratie en automatisering. De focus lag hierbij op procesverbetering en nieuwe verdienmodellen door hogere toegevoegde waarde. Naast de bouw- en vastgoed sectoren deed hij projecten voor de scheepsbouw, de electronica industrie, de auto-industrie en de olie- en gassector. Hij adviseerde industriële top-ondernemingen waaronder ASML, BMW, HBG, Shell, Krupp, NAM, Philips, Q-park, Siemens, Stork, Unilever en Wärtsilä-Lips. Wim gaf leiding aan de procesinnovatie in het Groningen Lange Termijn project van NAM, een van de eerste grote projecten ter wereld welke op basis van een geïntegreerd contract (DBM) en Total Cost of Ownership is aanbesteed.

Mr. Luc van Dijk studeerde fiscaal recht aan de Universiteit Leiden en bedrijfskunde aan Nijenrode. Luc adviseert particuliere en institutionele beleggers over het opzetten van vastgoedfondsen en afgeleide instrumenten zoals inflatieproducten. Vanaf 2004 heeft hij als partner bij Deloitte leiding gegeven aan de Amsterdamse fiscale vastgoed praktijk. Sinds 2011 werkt hij als fiscalist bij RechtStaete in Amsterdam.

Drs. Paul Westenbrink MRE studeerde bestuurskunde aan de Universiteit van Twente en volgde een postdoc opleiding vastgoedkunde en -belegging aan de UvA. Hij was consultant Facility Management bij Brink Groep en Deloitte ICS. Vervolgens werkte hij als projectontwikkelaar bij NS vastgoed, vastgoedmanager bij woningcorporatie SWZ, adjunct directeur bij FAME en plv directeur bij VDR Bouwgroep. Sinds 2010 werkt hij bij de gemeente Enschede als senior beleidsadviseur, als projectleider van de Twentse Duurzaamheids Agenda, en als hoofd van de afdeling Vergunningen.

Dr. Elma Durmisevic is oprichter / eigenaar van 4D Architects in Amsterdam. Zij is internationaal erkend expert op het gebied van transformeerbaar bouwen en ‘Design for Disassembly’. Zij heeft het Centre for Green Transformable Buildings van de Universiteit Twente opgericht, waarin wordt samengewerkt met ruim twintig bouwbedrijven. Ook is Elma voorzitter van het Sarajevo Green Design Festival.

Ing. Bart Spee MArch studeerde architectuur aan de Academie voor Bouwkunst in Rotterdam. Na acht jaar werkervaring bij MVRDV en andere grote bureaus stichtte hij in 2006 zijn eigen bureau. SPEE Architecten, gevestigd in Rotterdam, ontwikkelt innovatieve concepten en oplossingen voor gezonde, duurzame, aanpasbare en eigentijdse gebouwen en woningen. Bart heeft enkele bijzondere en unieke scholen ontworpen.

Dr. ir. Maartje Martens is onafhankelijk beleidsadviseur voor gemeenten en woningcorporaties op het gebied van woningmarkten. Zij is gepromoveerd aan de Universiteit van Essex op een internationaal vergelijkend onderzoek naar de maatschappelijke, financiële en systemische factoren die de woningmarkt beïnvloeden.

Dr. ir. Bart Gerritsen is expert op het gebied van Informatie Technologie. Hij was manager IT projecten bij Cap Gemini en hoofd ICT bij TNO. Gedurende enkele jaren was hij als Associate Professor verbonden aan de Technische Universiteit Delft, faculteit Industrial Design Engineering, met als specialisatie Ubiquitous Computing. De heer Gerritsen is eigenaar van adviesbureau Emerald Eye