Programma Scholenbouw

SaaS Logo Fit MT

Samen met De Groot Vroomshoop, een dochteronderneming van Volker Wessels, werkt Real Capital Systems aan de voorbereiding van een  programma voor vernieuwing van de voorraad schoolgebouwen ten behoeve van het primaire onderwijs. De gebouwen zijn energieneutraal, van topkwaliteit, en geschikt voor groei en krimp. Ze kunnen bovendien van functie veranderen of in hun geheel verplaatst worden naar een andere locatie.

Het aanbod richt zich op huisvesting als een vorm van dienstverlening, inclusief onderhoud, aanpassingen, vernieuwingen en terugname na gebruik. Het concept leidt tot een flinke reductie van de totale levenscycluskosten, waardoor de gebouwen passen binnen het budget van elke gemeente of schoolbestuur.

Warande A3

Ontwerp door 4D Architects van een SaaS schoolgebouw, gecombineerd met appartementen, op basis van het bouwsysteem van De Groot Vroomshoop. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *